Για τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Για να δεις τα αστέρια, πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι.



7 Αυγούστου 2011

Οι νεκροί του Ιουλίου .. που δεν ενδιαφέρουν τα ΜΜΕ

1. Χρήστος Σαλαγιάννης, ετών 31. Θάνατος από ηλεκτροπληξία κατά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης σε αντλιοστάσιο πισίνας, στην περιοχή Αντώνηδες της Κύθνου, στις 6 Ιουλίου.
2. Κασσωτάκης Γεώργιος, ετών 53. Οδηγός φορτηγού, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης οικοδομικών υλικών στην περιοχή Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου, όπου χτυπήθηκε από την πόρτα της καρότσας του ανωτέρω οχήματος, στις 12 Ιουλίου.
3. Νικολουδάκης Γεώργιος, ετών 51. Δέχθηκε τσίμπημα από σφήκα κατά τη διάρκεια της εργασίας του, στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου, στις 15 Ιουλίου.
4. Βλάχος Χαράλαμπος, ετών 45. Τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εσωτερικού καθαρισμού δεξαμενής νερού, που βρίσκεται στο Λεβητοστάσιο της Τηλεθέρμανσης στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Κοζάνης. Το ατύχημα έγινε όταν, κατά τη διάρκεια του βαψίματος του εσωτερικού της δεξαμενής και μετά τον καθαρισμό της με αμμοβολή, σημειώθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα να υποστεί θανάσιμα εγκαύματα (περίπου 95%), στις 22 Ιουλίου.
5. Βουδάκης Σταμάτης. Εργαζόμενος στην επιχείρηση ALFA BETA ROTO ΑΒΕΕ στην Κομοτηνή, υπέστη σοβαρά εγκαύματα κατά την εκδήλωση πυρκαγιάς στην ανωτέρω επιχείρηση (22/7), με αποτέλεσμα να καταλήξει, μετά από δύο εικοσιτετράωρα, στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν.
6. Γεώργιος Καραδήμας, ετών 54. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του στο τμήμα πακετοποίησης στην κονσερβοποιεία Πρόδρομος Πανζίδης ΑΒΕΕ, στην Έδεσσα, έχασε τις αισθήσεις του και εξέπνευσε λίγο αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου μεταφέρθηκε, στις 25/7.
7. Νικόλαος Πολίτης, ετών 42. Κατά τη διάρκεια αποκομιδής απορριμμάτων με απορριμματοφόρο όχημα στο Τολό του Δήμου Ναυπλίου και συγκεκριμένα κατά την οπισθοπορεία του οχήματος, παρασύρθηκε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, στις 28/7.
8. 45χρονος εργαζόμενος στην προσπάθειά του να καθαρίσει μηχάνημα στα λατομεία της εταιρείας Χάλυψ τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, στις 14/7, σύμφωνα με καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας.
9. Χρήστος Καρύδης, ετών 40. Εργαζόταν σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή στην Κέρκυρα, σε εργασίες εκσκαφής θεμελίωσης, όταν καταπλακώθηκε από τεράστιο όγκο χωμάτων που υποχώρησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το γεγονός έγινε στις 25/7 και καταγγέλθηκε από το Συνδικάτο Οικοδόμων Κέρκυρας.

Πρόκειται για ατυχήματα που δημοσιοποίησε επίσημα το ΣΕΠΕ, με τις γνωστές ανακοινώσεις, όπου «η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη θλίψη της».

Απο Δρόμος της Αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου